'Viva la vida' menysprea un convidat que acaba esclatant

Aquest cap de setmana ha estat molt intens a 'Viva la vida'. El programa de tafaneries de Telecinco ocupa les tardes del cap de setmana, un espai molt preuat que tornarà a tenir un canvi de presentadora. Si fa uns mesos la cadena decidia substituir Toñi Moreno amb Emma García, a partir d'ara serà Sandra Barneda qui estarà al capdavant. Només ho farà durant l'estiu, per tal de suplir l'absència de Garcia durant les seves vacances. Ara bé, totes les esperances estan posades en la catalana.

Barneda ha estat uns mesos apartada de televisió, des que Telecinco decidís fer-la fora de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' sense cap motiu aparent. Sense hores de pantalla, li oferien un canal de Youtube perquè hi fes entrevistes, el que no ha acabat de funcionar gaire bé pel que fa a audiència.

És per això que torna a televisió molt emocionada, amb ganes d'estrenar-se en aquest format durant l'època estiuenca: "La televisió és honestedat. Tu no pots sortir a televisió parlant de temes que estan al carrer, que pateixes i estar parapetada. Va arribar un moment en el qual vaig decidir que parlaria d'això. En aquesta vida és important la companyonia. Jo no vull posar entrebancs i tu tampoc. A vegades hi ha una onada i estàs molt a dalt, després es trenca... No s'ha de desitjar res, s'ha d'intentar ajudar". L'Emma Garcia ha volgut deixar clar que es porten molt bé i que està contenta amb que l'hagin escollit a ella per a substituir-la: "Hem viscut molts moments que no he compartit amb cap companya. Marxo súper contenta perquè sé que estaràs tu aquí". 

Sandra Barneda a 'Viva la vida'  Telecinco

Sandra Barneda a 'Viva la vida' / Telecinco

Ara bé, si s'ha parlat del programa durant aquest cap de setmana ha estat pel menyspreu que han fet a un convidat. Tot comença amb la presentadora proposant-li jugar a un joc, en el qual havia d'endevinar si el llibre que li ensenyaven existia o no. La 'gràcia'? Que tots tenien títols escatològics. Javier Gurruchaga no es mostrava molt convençut, una actitud que anava empitjorant a mesura que avançava el joc. 'L'art de tirar-se pets', 'Com fer caca a la feina', 'Som el que caguem'... Així sense parar, el que posava de mal humor a Gurruchaga, que no entenia res: "Per què m'ensenyeu un llibre d'aquest tipus?".

 
Emma García i Javier Gurruchaga  Telecinco

Emma García i Javier Gurruchaga /  Telecinco

El convidat n'acabava fart, el que feia que esclatés en directe: "Deixeu-me que us expliqui una cosa. Ja en porteu dos, un de pets i un de caca. Jo fa 40 anys que faig xous, televisió, discos... Si és tota l'entrevista així, marxo i us veig a la cafeteria. Ni una més de pets perquè a qui li interessa això?". Emma García i els col·laboradors, però, seguien igual: "Això no té gens d'interès. Jo vull parlar dels projectes que tinc i no de pets". Un convidat enfadat que va acabar criticant el programa. 

Més informació
 

Comentaris