Aplaudiments a Emma García per un discurs feminista ben contundent

Aquest cap de setmana no ha estat gaire tranquil a 'Viva la vida'. S'han viscut moments molt tensos durant els dos programes del magazín presentat per Emma García, que s'ha enfrontat a escenes molt complicades. De fet, ha hagut de parar els peus fins i tot al seu propi equip.

Emma García  Telecinco

 Telecinco

Per què? Què ha passat? Estaven fent la tertúlia del cor quan el paparazzi Diego Arrabal es quedava bloquejat, en no recordar el nom de l'exparella de Sofía Suescun, Alejandro Albalá. El que va fer ràbia és la justificació que va fer servir després: "És que aquestes noies d'avui dia que cada dia estan amb un diferent...".

El comentari no va fer gens de gràcia ni a la presentadora ni a Ylenia Padilla, que van estar d'acord amb què les noies "poden estar amb qui vulguin". Ara bé, el tema no va quedar aquí perquè el col·laborador José Antonio Avilés va tornar a treure el tema: "A Sofia en aquests moments, tots els futbolistes del país l'eviten".

Viva la vida  Telecinco

Viva la vida Telecinco

 

Davant d'això, Emma va aixecar-se del sofà per dir prou. Visiblement enfadada, va pronunciar un discurs que ha estat molt aplaudit a la xarxa: "Pensa, si us plau, el que dius. Em toca molt els nassos, aquest tema. I ho dic molt seriosament. Em toca molt els nassos que perquè una noia jove i guapa vagi a un lloc amb futbolistes, la culpa sigui d'ella perquè és una fresca. I una merda! I ho dic així. Una noia jove i guapa com Sofia no pot estar amb qui li doni la gana els dies que li doni la gana? És clar que sí, és el seu problema i el dels futbolistes, en aquest cas. Que lligui amb qui li doni la gana".

Emma García, enfadada a 'Viva la vida'  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Ràpidament eren molts els teleespectadors que aplaudien aquest al·legat d'Emma, tot donant-li les gràcies per defensar les dones. Encara que també n'hi ha hagut que han qualificat la seva actitud d'exagerada... 

Més informació
 

Comentaris