Emma García renya José Antonio Avilés en directe: "Prou! Deixa de cridar"

Emma García està al capdavant de 'Viva la vida' de nou després de les vacances d'estiu, un parèntesi del qual ha tornat de molt bon humor. Així ho ha demostrat en els dos últims programes, amb bromes i confessions que deixaven l'audiència molt sorpresa. Ara bé, aquest bon rotllo desapareixia radicalment per culpa de José Antonio Avilés, que encenia la presentadora en diverses ocasions. L'hem vist demanant-li que no cridés i que respectés el torn de paraula dels companys una desena de vegades, però finalment acabava esclatant en veure que no li feia cas.

Sortides de to, ànsia de protagonisme, mentides i crits: un còctel que ha tingut conseqüències. Emma li ha hagut de cridar l'atenció, ja que no feia més que escridassar els seus companys: "No aixequis la veu, José Antonio. Deixa d'interrompre i parlar en un to tan alt. Si us plau, no puc amb aquest to de veu i vull aguantar-te...".

"Fins ara sords no estem!", esclatava ella després d'una nova falta de respecte del col·laborador. "Ho dic seriosament. Ho hem parlat abans fora de càmeres i t'ho dic ara davant. Parlarem tots en to normal, perquè si ens posem a cridar com tu... Imagina't", deia en un altre toc d'atenció. 

José Antonio Avilés i Emma García   Telecinco

José Antonio Avilés i Emma García / Telecinco

 

La tensió entre la presentadora i Avilés és més que evident des de fa mesos, el que sembla que les vacances no ha calmat. Des que es descobrís que el col·laborador havia mentit obertament sobre temes molt seriosos, que ha perdut la credibilitat. Però no només això, sinó que queda clar que el tindran vigilat en tot moment. 

Més informació
 

Comentaris