Elsa Pataky, molt criticada en recomanar fer dejuni 16 hores al dia

Elsa Pataky és actriu, model i també escriptora. Acaba de publicar el seu llibre 'Strong', en el qual comparteix secrets de bellesa i salut amb els seus seguidors. I és per això que ha acudit a 'El Hormiguero' per promocionar-lo, el que ha fet les delícies dels teleespectadors del programa.

Sense maquillatge i amb un look senzill es presentava davant l'audiència amb ganes de treure pit de bon físic i bona salut. La polèmica arribava quan Pablo Motos li preguntava com ho aconseguia, ja que l'actriu va aconsellar una tècnica molt poc recomanable: fer dejuni. 

"Fer dejuni s'està fent moltíssim ara, és anti-edat i molt saludable pel cos". El problema? Que no recomana fer-ho de tant en tant, sinó cada dia. I no d'un parell d'hores... sinó de 16 hores.

Pablo Motos i Elsa Pataky a 'El Hormiguero'  Antena 3

Pablo Motos i Elsa Pataky a 'El Hormiguero' / Antena 3

"Chris Hemsworth i jo dejunem 16 hores al dia. Ho fem cada dia i estic intentant que la meva mare també ho faci. Ho està passant fatal. Però no vol un anti-edat? Doncs aquest és el millor de tot. Dejuni, perquè en 16 hores fas que el cos descansi perquè no segueixi oxidant", deia.

Fa només uns dies, la també actriu Jennifer Aniston va revelar que també ha provat aquesta tècnica i que va notar "una gran diferència". Sembla que està de moda entre les famoses, però no per això és recomanable. De fet, la xarxa va omplir-se de crítiques ferotges a Pataky per donar un consell nutricional així en directe, davant de teleespectadors de tota mena que potser li fan més cas a ella que a una nutricionista experta. 

 
Elsa Pataky a 'El Hormiguero'   Antena 3 (1)

Elsa Pataky a 'El Hormiguero' / Antena 3 

"És vergonyós, està incitant a tenir problemes nutricionals molt seriosos", "De debò un programa que veuen tants adolescents es fa ressò de pseudoconsells de salut que poden ser perillosos? Que jo sàpiga, Elsa Pataky no és nutricionista ni endocrinòloga. Ara els joves fan més cas a influencers que a qui sap..." o "Això és de tot menys sa" s'ha pogut llegir a la xarxa entre molts més missatges de teleespectadors indignats. 

Més informació
 

Comentaris