Els sis concursants confirmats per a 'Gran Hermano VIP'

 

Ja hi ha sis concursants confirmats per a la sisena edició de Gran Hermano VIP.  La data prevista per a l'estrena d'aquesta nova edició que serà presentada per Jorge Javier Vázquez és el proper 13 de setembre. Els concursants que hi ha confirmats per ara són aquests:

 

- La presentadora i actriu Mónica Hoyos: té 41 anys i és d'origen peruà. Es va donar a conèixer a Espanya com a hostessa del programa Karaoke l'any 1995. Va ser parella del presentador Carlos Lozano. Després ha passat per programes com Sálvame Diario, Sábado Deluxe, MYHYV, Sálvame Snow Week, Cámbiame VIP i Ven a cenar conmigo: Summer Edition.

 

- L'humorista Ángel Garó:  ha realitzat diverses aparicions a la televisió i es va donar a conèixer els anys noranta gràcies a les seves imitacions, xous i aparicions en 'Un, dos, tres, Noche de fiesta' o 'Risas y estrellas'. En els últims temps i després de romandre una temporada allunyat dels focus, l'hem vist en un altre registre televisiu ja que les seves relacions íntimes i acusacions de maltractaments es van convertir en l'ordre del dia fa un any posicionant-li com a nou membre del cor. En els últims mesos se l'ha vist en programes com 'Ven a cenar conmigo' o al plató de 'Sálvame'. 

 

- La televisiva Aurah Ruiz: exparella de Kiko Rivera i exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. També va ser parella del futbolista Jesé Rodríguez, amb qui té un fill.

 

- La televisiva Oriana Marzoli: també exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. També va participar al concurs 'Supervivientes'.

 

 

- El model Darek Dabrowski: va ser parella d'Ana Obregón.

 

- El músic Manuel Jesús Rodríguez Rodríguez, conegut com El Koala: es va fer molt famós per l'èxit de la cançó 'Opá, yo viazé un corrá'.

 

Comentaris