Es filtren set secrets sobre el comiat de soltera de Belén Esteban

Belén Esteban es casa el proper 22 de juny. I quan queda menys d'un mes ha celebrat el comiat de soltera amb les seves companyes de feina. Entre les convidades hi havia María Patiño, Gemma López, Lydia Lozano, Mila Ximénez, Carlota Corredera, Laura Fa, Paz Padilla, i d'altres. No se sabien gaire detalls de com seria aquesta festa, organitzada per les col·laboradores de 'Sálvame' i sorpresa per Belén Esteban, però ara la revista 'Lecturas' ha revelat set detalls de com va ser aquest dia: 

1. El comiat va començar a la suite presidencial de l'Hotel Las Letras de Madrid, una habitació amb jacuzzi i piscina privada perquè ningú le molestés

2.  Barra lliure pena de begudes de tot tipus.

3. El brindis no es va fer amb cava ni xampany, sinó amb una beguda més forta i “més espirituosa". Cal destacar que Paz Padilla es va abstenir de beure.

4. Paz, com a propietària de bars restaurants que és, va fer de DJ de la festa.

5.Les noies van encarregar un menú complet tipus còctel: croquetes, amanida, miniburguers, llagostins, truita de patata, fruita i brownie de xocolata com a postres.

 

6. Carlota Corredera va ser qui ho va organitzar tot i el cost per persona va ser aproximadament d'uns 100 euros.

Després de la festa a l'hotel, les col·laboradores de 'Sálvame' van anar al restaurant ‘Chicote’ i, segons les filtracions, l'amo del local podria haver-les convidat a tot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias por la despedida y sobre todo por estar todas juntas❤❤❤❤

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

Comentaris