Els Reis i les seves filles s'acomiaden de Mallorca en l'idíl·lic Són Marroig

Felip, Letizia i les infantes han fet el seu últim 'posado' a Mallorca

Els reis Felipe i Letizia i les seves fills s'han acomiadat aquest dijous de Mallorca amb un últim 'posado'. En aquesta ocasió han anat fins a la Serra deTramuntana per a visitar la Casa Museu Son Marroig. Han arribat al lloc passades les 10.00 hores i s'han dirigit al mirador de la casa, on es troba una cúpula de marbre amb vista a la costa de la Serra de Tramuntana. Seguidament, han estat rebuts pels actuals propietaris de la finca, que els han guiat durant tota la seva visita.

La Princesa i la Infanta s'han mostrat en tot moment molt il·lusionades amb el lloc, i acompanyades dels seus pares han escoltat les explicacions de les persones que els han rebut, que els han explicat les peculiaritats de la finca, així com els sistemes de recol·lecció d'aigua utilitzats en l'antiguitat. Després de visitar els jardins, on es troba un aljub de grans dimensions, la Família Reial s'ha dirigit cap a l'interior de la casa, mentre que els periodistes han quedat a una de les terrasses exteriors de la finca, on posteriorment Letizia, Felipe, Sofia i Leonor han posat per a la premsa.

Felip, Letizia i les infantes a la Casa Museu Son Marroig

Felip, Letizia i les infantes a la Casa Museu Son Marroig | Europa Press

El Rei vestia uns texans i una camisa amb detalls blaus, mentre que la seva dona ha triat un vestit amb un to blanc os. Letizia portava unes sabates de Castañer i una bossa amb l'estampat de 'llengües' mallorquines. Per la seva banda, la Princesa Leonor portava un vestit blau, amb el mateix to de la camisa del seu pare, i la Infanta Sofia portava un vestit blanc.

 

L'arxiduc Lluís Salvador va ser un aristòcrata que va arribar a Mallorca a finals del segle XIX. Amant de les arts i les ciències, es va instal·lar al nord de Mallorca, on va passar bona part de la seva vida. Considerat un dels precursors del turisme a Balears, un dels seus majors llegats va ser el 'Die Balearen', una obra que ha estat descrita com una de les més exhaustives de l'època sobre paisatge, costums i tradicions de Balears.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?