Els desagradables missatges que Kiko Matamoros va enviar a la seva ex, Makoke

Han vist les llums els darrers missatges que el televisiu Kiko Matamoros ha enviat a la seva exparella, Makoke. Ha estat el propi col·laborador de 'Sálvame' qui els ha llegit durant el programa estrella de Telecinco. “Sou uns oportunistes i un parell de ximples”, “Feu vergonya”, “Que elegant tot!”… Són algunes de les paraules que Matamoros va dedicar a Makoke després que aquesta donés una entrevista on presentava la seva nova parella, Tony Spina, i en la qual feia al·lusió a la intimitat que va tenir amb Kiko en el passat.

El col·laborador, molest perquè Makoke feia que es parlés públicament d'aquests missatges, ha preferit llegir-los en primera persona perquè s'entengui el que que va passar. Kiko qualifica com a "vergonya” algunes de les seves declaracions i li demana que deixin de viure d'ell. "Has anat molt lluny aquesta vegada i molt més el mort de gana aquest, no seré el teu pim pam pum". A la conversa, Kiko li reclamava els seus mobles, ella semblava estar d'acord però, hora i mitja després, canviava d'opinió. I, davant aquest canvi de decisió, Kiko li va advertir que parlaria i ho explicaria tot. Són uns missatges molt durs en els quals acaba afirmant: “Al final ets igual que el meu fill, ho sento per la meva filla”.

"Han viscut 20 anys de mi, estic fart de dir-ho"
 

 

Per a Matamoros, el que està passant és “brut”, “repugnant” i d'un “oportunisme sagnant”. Quan va llegir el que deien d'ell i de les seves relacions íntimes, Kiko va sentir sobretot ràbia perquè creu que se'l va intentar "humiliar" i ha enviat un missatge clar: “Que venguin la seva vida i que em deixin en pau encara que sigui perquè han viscut 20 anys de mi, estic fart de dir-ho”.

 

Comentaris