El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els 10 concursants confirmats per a ‘Gran Hermano VIP’
  • CA

 

Ja hi ha sis concursants confirmats per a la sisena edició de Gran Hermano VIP.  La data prevista per a l’estrena d’aquesta nova edició que serà presentada per Jorge Javier Vázquez és el proper 13 de setembre. Els concursants que hi ha confirmats per ara són aquests:

 

– La presentadora i actriu Mónica Hoyos: té 41 anys i és d’origen peruà. Es va donar a conèixer a Espanya com a hostessa del programa Karaoke l’any 1995. Va ser parella del presentador Carlos Lozano. Després ha passat per programes com Sálvame Diario, Sábado Deluxe, MYHYV, Sálvame Snow Week, Cámbiame VIP i Ven a cenar conmigo: Summer Edition.

 

– L’humorista Ángel Garó:  ha realitzat diverses aparicions a la televisió i es va donar a conèixer els anys noranta gràcies a les seves imitacions, xous i aparicions en ‘Un, dos, tres, Noche de fiesta’ o ‘Risas y estrellas’. En els últims temps i després de romandre una temporada allunyat dels focus, l’hem vist en un altre registre televisiu ja que les seves relacions íntimes i acusacions de maltractaments es van convertir en l’ordre del dia fa un any posicionant-li com a nou membre del cor. En els últims mesos se l’ha vist en programes com ‘Ven a cenar conmigo’ o al plató de ‘Sálvame’. 

 

– La televisiva Aurah Ruiz: exparella de Kiko Rivera i exparticipant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. També va ser parella del futbolista Jesé Rodríguez, amb qui té un fill.

 

– La televisiva Oriana Marzoli: també exparticipant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. També va participar al concurs ‘Supervivientes’.

 

– El model Darek Dabrowski: va ser parella d’Ana Obregón.

 

– El músic Manuel Jesús Rodríguez Rodríguez, conegut com El Koala: es va fer molt famós per l’èxit de la cançó ‘Opá, yo viazé un corrá’.

 

– Makoke: fa poques setmanes que Makoke ja no és la parella del televisiu Kiko Matamoros. Ella mateixa ho ha dit a Instagram, on ha escrit: “Marxo… amb il·lusió i moltes ganes de mostrar-vos com sóc, m’atreveixo a entrar a la casa de Gran Hermano. Estic preparada i desitjant viure aquesta aventura única”.

 

Suso Álvarez: va donar-se a conèixer després de participar com a ‘tronista’ al programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ de Telecinco. Després ha participat a realities com ‘Gran Hermano 16’ i ‘Supervivientes 2016’. 

 

– La bruixa i pitonisa Aramís Fuster. En els últims anys ha fet front a dures polèmiques. Una de les seves últimes aparicions televisives va ser a ‘Sálvame’, d’on va marxasr entre crits i promeses de no tornar.

 

 

– Estefanía Unzu, més coneguda com Verdeliss, és una de les youtubers espanyoles més importants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa