Una de les protagonistes d'Élite confessa que ha necessitat teràpia

Mina El Hammani interpreta un dels papers protagonistes d'Élite, la sèrie revelació de Netflix. La jove Nadia s'enfronta als prejudicis i crítiques dels companys is sorprèn tots en captivar el popular de la classe. Una feina que l'ha catapultat a la fama, el que sempre és complicat.

Així ho confessa en una entrevista davant la revista '¡Hola!', a qui reconeix que ha necessitat teràpia per adaptar-s'hi: "Estic encantada i molt feliç. He estat un temps a Londres per desconnectar de tot això. Ho he fet per tenir vacances, però també per necessitat mental. Ho necessitava. Ho porto bé, però he deixat de fer coses quan estic sola perquè em sento vulnerable. Estic encantada que em demanin fer-me fotos, però si algú te'n demana una, ja ho fa tot el vagó. Són temes que estic començant a gestionar ara, però és complicat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias a todas las personas que nos acompañaron ayer! Fue un día muy especial e inolvidable❤️✨

Una publicación compartida de Mina El Hammani (@minaelhammani) el

"He necessitat ajuda psicològica, sí. El tema de l'ansietat s'ha de parlar. Ha estat molt gran l'angoixa que he passat", explica.

L'actriu ha reaparegut a Madrid aquesta setmana, durant l'entrega dels premis MIM on s'ha retrobat amb companys de la sèrie. 

Més informació
 

Comentaris