Així són la princesa Elionor i la infanta Sofia segons la seva lletra

La família reial ha enviat la tradicional felicitació nadalenca, que enguany els mostra durant la visita que van fer a un poble asturià durant el cap de setmana dels Premis Princesa d'Astúries. A la fotografia que il·lustra la postal afegeixen una dedicatòria escrita a mà del rei Felip, que felicita el Nadal a sobre de les signatures de la seva dona i les filles.

Doncs bé, precisament aquestes signatures han permès a 'Lecturas' analitzar el caràcter de la princesa Elionor i la infanta Sofia. Com? Demanant a un grafòleg que faci l'estudi grafològic de les seves respectives lletres. 

Felicitació nadalenca reis   Casa Reial

Felicitació nadalenca reis / Casa Reial

Què diu la seva lletra i manera d'escriure de la Princesa? L'especialista assegura que la seva escriptura reflecteix un caràcter emocional i afectiu contingut: "Les unions entre les lletres i els ovals tancats que es veuen a la seva signatura denoten que Elionor és una persona amb una necessitat marcada de vinculació afectiva i de contacte social. La prudència i un caràcter reservat amb certes dosis de timidesa serien característiques de la seva personalitat".

A més a més, afegeix que es nota que Elionor té una gran capacitat d'observació i que és molt detallista: "Que Elionor faci servir la inicial del seu nom com a pauta per al posterior desenvolupament de la signatura i que acabi amb un punt indica també que té un caràcter previsor i planificador". 

Una descripció acurada que també fa de la seva germana petita, de la infanta Sofia. I tot, gràcies a una signatura: "Té una escriptura de notable destresa que revela agilitat i soltesa. Sofia és una nena amb una gran força de voluntat i constant en el desenvolupament de les tasques diàries. Destaca la precisió i capacitat d'observació i atenció en detalls molt cuidats de la seva lletra. Una nena que tendeix a obrir-se al mitjà en el qual es troba, plena d'espontaneïtat però prudent. A la signatura també cuida molt l'estètica i busca l'originalitat".

 
La princesa Elionor i la infanta Sofia   Europa Press

La princesa Elionor i la infanta Sofia / Europa Press

Dues descripcions que concorden bastant amb la imatge pública que transmeten, si més no. 

Més informació
 

Comentaris