Elionor i Sofia, les úniques princeses que no aplaudeixen els sanitaris

Les famílies reials de tota Europa s'ha sumat a diverses iniciatives solidàries per donar suport al personal sanitari que s'està deixant la pell aquests dies. La princesa Elionor i la infanta Sofia són les úniques hereves que no s'han pronunciat públicament, el que les deixa en evidència.

Des que comencés el confinament que estan tancades a casa, sense donar senyals de vida. Ni tan sols han gravat cap vídeo en el qual agraeixin l'esforç dels metges en aquesta pandèmia global.

 

Un gest que molts troben a faltar, ja que la resta de joves hereus estan omplint la xarxa de missatges d'agraïment. Els fills del príncep Guillem d'Anglaterra i Kate Middleton, per exemple, apareixien en un vídeo que els mostrava sumant-se a l'aplaudiment als treballadors sanitaris. Les tres filles dels reis Guillem i Màxima d'Holanda van sortir al balcó de Palau amb els pares per agrair, també, la seva tasca. Els fills de la princesa hereva Victòria de Suècia optaven per gravar un vídeo en el qual ensenyaven com tenir una higiene correcta a les mans. I, finalment, els quatre fills de Felip i Matilde de Bèlgica feien gofres casolanes per a gent gran de residències. 

On són Elionor i Sofia, mentrestant? Com és que no tenen cap gest similar? Aquesta desaparició i falta de reconeixement públic als sanitaris les està deixant molt malament, així que caldrà veure si continua així.

Més informació
 

Comentaris