El campament d'Elionor i Sofia: cabanyes compartides, pesca i pintura

Fa un parell de setmanes que la princesa Elionor i la infanta Sofia es troben a un campament d'estiu als Estats Units. Per segon any consecutiu, han aconseguit que no es filtri la destinació exacta, el que ha permès que no se sàpiga gaire cosa de la seva estada... fins ara, perquè 'Lecturas' ha aconseguit informació sobre la rutina que segueixen les nenes.

Primer de tot, recorden que els Reis han escollit el país nord-americà perquè els ofereix la privacitat que volien i la possibilitat de millorar el seu nivell d'anglès. Es tracta d'un tipus de campament que combina l'aprenentatge de l'idioma amb la realització de tota mena d'esports, per això, el que ho faria més divertit. A més a més, cal destacar que ho fan acompanyades de nens de nacionalitats de tot arreu, el que els va agradar molt l'any passat tal com van confessar elles mateixes: "Ha estat molt divertit, hem après moltes coses".

La infanta Sofia, amb la seva germana Elionor

La infanta Sofia, amb la seva germana Elionor / Europa Press

El que més curiositat genera és, per això, com és el seu dia a dia. On dormen? Segons la revista, el campament ofereix cabanyes que comparteix 8 nens: sempre del mateix sexe i d'una edat aproximada. A les nou del matí els donen un esmorzar tipus bufet per preparar-se per un dia escollit pels mateixos nois.

 

Seria habitual que als matins realitzin activitats esportives, aprofitant que tenen camps de futbol, bàsquet, tennis, voleibol, hoquei i, fins i tot, equitació. A més a més, tenen temps d'assistir a classes d'anglès abans de l'hora de dinar. Asseguren que l'horari no és rígid, encara que sempre els divideixen el dia en 5 dinars. És habitual que es marquin dies sencers a fer excursions que proposen rutes de senderisme o de pesca. I a més a més, una vegada a la setmana poden gaudir d'una estona d'esports aquàtics entre els quals s'inclou el caiac, l'esquí aquàtic, el ràfting o la canoa. 

La princesa Elionor, amb la infanta Sofia

Europa Press

Ara bé, també tenen previstes classes de cuina, fotografia o pintura. Pretenen que els nens i nenes gaudeixin d'uns dies allunyats de casa, amb la possibilitat de fer tota classe d'activitats que també fomentin la seva creativitat. Què comentaran sobre aquesta nova experiència al campament?

Més informació
 

Comentaris