Què està llegint Elionor? Ecologisme, feminisme i contes medievals

La princesa Elionor i la seva germana Sofia es troben confinades a casa com la resta de nens del país. Sense escola, però amb deures i tasques a fer. Això sí, sembla que estan aprofitant el temps lliure a casa per posar-se al dia amb llibres que tenien pendents.

Fa un parell d'anys va filtrar-se que l'hereva a la Corona té uns gustos literaris ben curiosos, d'una temàtica i estil més típics d'adults que de nens petits. Doncs bé, avui és la revista '¡Hola!' qui treu a la llum quines són les lectures que està fent la Princesa durant aquest confinament.

De moment està endinsada en 'La vuelta al mundo de Magallanes' de Philippe Nessman, aventures i viatges. Mentre que també té a les mans 'El conde Lucanor' de Juan Manuel, un conjunt de contes medievals que estaria resumint.

Princesa Elionor   Europa Press

Princesa Elionor / Europa Press

 

D'aquí, als últims llibres que han rebut a La Zarzuela: la publicació de l'activista sueca Greta Thunberg sobre ecologisme i 'Cuentos de buenas noches para las niñas rebeldes', cent històries curtes de dones extraordinàries. 

Uns llibres curiosos tenint en compte l'edat de la Princesa, que torna a demostrar un gust literari peculiar.

Més informació
 

Comentaris