La Casa Reial amaga la bona relació d'Elionor i Irene Urdangarin

El distanciament entre els reis Felip i Letícia amb Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina es va fer efectiu amb la seva implicació al cas Nóos. Des de llavors han centrat els seus esforços en no trobar-se públicament sota cap circumstància. No han tornat a fer vacances junts i han tingut cura amb què no es publiqués cap informació que els relacionés. Aquesta dèria només es va trencar durant el 80è aniversari de la reina Sofia, que va convidar Cristina i els fills Urdangarin a la Zarzuela. El més sorprenent va ser que van compartir la foto de la família reunida, la que va arribar mentre Iñaki estava dins de presó.

La família reial sencera durant el 80è aniversari de la reina Sofia

La família reial sencera durant el 80è aniversari de la reina Sofia / Casa Reial

Que Felip i Cristina no es parlin també afecta a la relació dels seus fills. Fa molt de temps que no es veu cap imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia amb els cosins Urdangarin. Els fotògrafs no els van veure junts durant les vacances a Mallorca com quan eren més petits, ja que no són benvinguts si estan els Reis ocupant la casa familiar.

El cas és que la princesa Elionor i Irene Urdangarin sempre havien mantingut una relació molt estreta. Les cosines tenen la mateixa edat i han demostrat bona sintonia cada vegada que han aparegut juntes públicament. Amb la mala relació dels pares, això s'ha acabat... almenys de cara a l'opinió pública, que no les ha tornat a veure juntes. 

 
La princesa Elionor durant el discurs dels princesa d'Astúries  Casa Reial

La princesa Elionor durant el discurs dels princesa d'Astúries / Casa Reial

La infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin  Europa Press

La infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin / Europa Press

Doncs bé, 'Vanitatis' treu a la llum que tot és una estratègia de la Casa Reial, una imatge falsa que volen donar... perquè les cosines sí que es veuen en realitat. Afirmen que la reina Sofia hauria intervingut perquè les nenes no deixessin de parlar-se per culpa dels pares. Aquest estiu, de fet, haurien celebrat una festa de pijama juntes; el que haurien intentat amagar fins ara que s'ha filtrat. 

Més informació
 

Comentaris