Elionor estrena motxilla: ara, sense la bandera espanyola

Elionor de Borbó ha començat aquest matí el nou curs a l'escola, l'últim abans del Batxillerat. Com cada any, la imatge de la primogènita de Felip i Letícia a les portes del col·legi privat és analitzada en detall. La principal novetat és que Letícia no l'ha acompanyat com era costum, com tampoc no hem vist Felip baixar del cotxe. 

Els fotògrafs d'Europa Press han captat Elionor asseguda en el seient davanter, amb mascareta durant el trajecte i també quan entrava al centre. Una de les professores li prenia la temperatura per certificar que no tenia febre, un protocol obligatori al que tots els nens i nenes s'hauran d'acostumar.

Felip i Elionor, a l'arribada a l'escola   Europa Press

Felip i Elionor, a l'arribada a l'escola / Europa Press

Prenen la temperatura a Elionor abans d'entrar a l'escola   Europa Press

 Europa Press

Un dels fets més destacats? Que hagi desaparegut la bandera d'Espanya que portava Elionor en la motxilla, el que s'explica tenint en compte la multitud que critiques que va generar per aquest motiu l'any passat. 

 
Elionor, durant el primer dia d'escola de l'any passat   Europa Press

Elionor, amb la bandera d'Espanya en la motxilla de l'any passat / Europa Press

Amb trena i l'uniforme típic de l'escola privada, Elionor somreia davant les càmeres. Només un mes abans de fer els 15 anys, molts es pregunten quina branca educativa haurà escollit: farà ciències o s'especialitzarà en humanitats? 

 

Comentaris