Elionor i Sofia, confinades a palau pel contagi d'una companya d'escola

Només un parell de dies després de l'inici del curs, Elionor de Borbó deixa d'acudir presencialment a l'escola. El centre elitista en la qual estudien han establert tot un protocol per evitar un contagi massiu, el que fa que només 48 hores després hagin hagut de suspendre les classes presencials. El positiu d'una companya de la primogènita de Felip l'obliga a confinar-se a casa durant 14 dies, d'igual manera que tota la resta de la classe. La diferència? Òbviament, l'espai del qual gaudirà la nena... En un palau tan immens.

No podrà sortir de casa per precaució i, de fet, ni tan sols hauria de sortir de l'habitació per tal d'evitar contagiar algun membre de la família. La Casa Reial ha emès un comunicat en el qual confirmen que ni Elionor ni la seva germana Sofia acudiran al centre en les pròximes dues setmanes.

 
Prenen la temperatura a Elionor abans d'entrar a l'escola   Europa Press

Prenen la temperatura a Elionor abans d'entrar a l'escola / Europa Press

A més a més, està previst que se'ls hi realitzi una prova PCR per confirmar o descartar la presència del virus. El més lògic hauria estat que Felip i Letícia també cancel·lessin l'agenda oficial, tenint en compte que han estat en contacte amb la filla durant aquests dos últims dies. De moment, però, està previst que continuen com si res.

Més informació
 

Comentaris