La princesa Elionor, criticada a la premsa alemanya

La princesa Elionor ha acaparat totes les mirades durant aquestes vacances a Mallorca. La primogènita dels Reis es fa gran, per la qual cosa els monàrquics volen veure com evoluciona el caràcter i la desimboltura de l'hereva a la Corona davant les càmeres. Bona part de la premsa espanyola se centra en analitzar, però, els vestits que duu. Cada vegada va apropant-se més a convertir-se en una it girl, ja que fa tendència tot allò que porta. L'últim exemple? El vestit de Massimo Dutti d'estampat tie dye que ha lluït durant el comiat d'aquests dies a l'illa. 

Letícia i Felip marxen de Mallorca  Europa Press

Letícia i Felip marxen de Mallorca /  Europa Press

La premsa alemanya, en canvi, ha optat per analitzar l'actitud de la princesa. La revista Bunte acostuma a dedicar un munt d'articles a la família reial espanyola, el que ha tornat a fer en un seguit de reportatges sobre les seves vacances a Mallorca. El més destacat? Les paraules que dediquen a Elionor, a qui titllen de "insegura" ja en el titular. El problema que hi veuen? Que sembla viure sota una sobreprotecció que la fa estar sempre encotillada: "Elionor d'Espanya. Papa, queda't amb mi". Comencen fort, amb una cita fictícia de la nena que demostraria que no fa res sense el beneplàcit del pare.

Elionor, a la premsa alemanya  Bunte

Elionor, a la premsa alemanya /  Bunte

Les fotografies d'aquests dies a Mallorca l'han mostrat molt unida als pares... potser en excés? Sempre del braç de la mare, de la mà de l'àvia, buscant la mirada còmplice del pare. La petita té por a fer-ho malament, el que és lògic, però la premsa alemanya creu que això és un problema. 

Família reial a Mallorca  Europa PRess

Família reial a Mallorca /  Europa PRess

 

A més a més, no l'ajuda que la seva germana Sofia sigui molt més extravertida: "La princesa semblava una mica insegura, sempre buscant la mà de Felip. La seva germana va adoptar un enfocament més relaxat i va somriure amb confiança a les càmeres". 

Com ho explica la premsa d'aquí? 'Lecturas', per exemple, ho atribueix tot a la timidesa de la nena: "Segons fonts properes a Palau, Elionor és una jove molt tímida i no està còmoda amb l'exposició a les càmeres. Sense cap mena de dubte, és una cosa que haurà de treballar ja que a diferència de la infanta Sofia, el futur que li espera és d'exposició pública total". Caldrà veure si va millorant la seva actitud davant les càmeres. 

Més informació
 

Comentaris