Comentari molt desafortunat d'Elena Tablada en el monument a l'Holocaust

Elena Tablada s'ha convertit en objecte de totes les crítiques durant el seu viatge a Berlín. L'exparella de David Bisbal està passant allà aquests dies de Nadal, un viatge molt especial en fer-ho embarassada de nou. L'empresària ha aprofitat per visitar els punts més destacats de la ciutat, entre els quals s'hi troba el monument a l'Holocaust. Des d'allà ha publicat una fotografia, que la mostra posant somrient entre els blocs de formigó que condemnen els crims de l'Alemanya nazi.

El problema? Primer de tot l'han deixat verda per fer-se una foto tan alegre en un lloc com aquest, però això no ha estat el més greu. I és que Tablada ha acompanyat la imatge d'un missatge molt desafortunat amb el hashtag #babyintheoven ("bebè al forn") amb el qual feia referència al seu embaràs... sense pensar en la gran quantitat de nens -i adults- jueus que van morir cremats pels nazis.

 

Com és lògic, li han dedicat multitud de crítiques ferotges per aquesta manca de tacte. Un error del qual s'ha adonat en veure que el seu nom era tendència a Twitter, el que l'ha portat a esborrar el hashtag en qüestió. De #babyintheoven a #neverforget ("mai no oblidarem").

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BERLÍN 🙏 #neverforget

Una publicación compartida de Hell 🙋🏼Elena Tablada (@hellentablada) el

 Una polèmica que torna a tenir col·locar Elena Tablada en el centre de la diana mediàtica.

Més informació
 

Comentaris