‘El Sevilla’ es riu de tothom i fa caixa d’una mentida indecent

'El Sevilla' sempre ha fet gala de sentit de l'humor. El cantant no té vergonya ni miraments, el que ha provocat que generi alguna polèmica en moments puntuals. Ara bé, el que ha fet ara s'ha fet molt viral. Què ha passat? Tot començava amb un tuit, el que deixava sense paraules els seus seguidors.

I és que assegurava que la seva dona estava embarassada de nou... de cinc nens: "Seré pare de nou, però no venen ni dos ni tres. Quintigèmins. Que Déu ens empari". 

"Ens van dir que era un embaràs múltiple, però ens esperàvem tres o quatre... Però ens venen cinc de cop. Espero recordar com ser pare perquè ja gairebé tinc edat de ser avi", deia visiblement sorprès el cantant de 48 anys. La notícia va córrer com la pólvora i ràpidament va acabar apareixent a molts mitjans de comunicació. Alguns van posar-ho en dubte, deixant la porta oberta a una possible broma... El que s'ha acabat confirmant aquest matí.

'Arusitys' s'ha posat en contacte amb ell i li han preguntat directament en una connexió en directe. Què ha dit? Que era mentida, que tot era part d'una estratègia de màrqueting per promocionar el seu nou single... anomenat 'Quintillizos'. 

 

La broma no ha fet gens de gràcia entre els seus seguidors, que ho han vist totalment innecessari. Un malestar que compartiria la seva dona, que l'hauria "amenaçat de mort" per haver dit això: "Aquest sentit de l'humor que no falti", acaba dient. 

Faci gràcia o no, el que ningú no li pot negar és que ha aconseguit una gran promoció de la cançó. Però a costa de què?

 

 

Comentaris