El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El retrobament més esperat: Letícia i Sofia, davant la catedral de Palma. Hi ha hagut menyspreu?
  • CA

Serà difícil d’oblidar la imatge de la reina Letícia menyspreant públicament la reina Sofia davant la catedral de Palma. Era diumenge de Resurrecció, la família reial posava davant dels fotògrafs com era tradició quan l’actual Reina va embogir. S’havia parlat molt de la mala relació entre sogra i jove, però mai no s’havia tingut constància d’una manera tan clara. 

 

L’actitud infantil de Letícia va deixar tothom bocabadat, i és que va fer més que evident que no volia que Sofia posés amb les seves netes. El pitjor de tot? Quan la princesa Elionor va seguir l’exemple de la seva mare i va apartar bruscament el braç de la seva àvia quan intentava abraçar-la. Aquesta lamentable imatge va fer la volta al món i va col·locar Letícia en el centre de la diana mediàtica. La va criticar tothom, fins i tot membres de la família reial grega. La seva popularitat va caure en picat i encara avui molts no perdonen el lleig que va fer a la reina Sofia.

 

La baralla de la reina Sofia i Letícia a la catedral de Palma | La Sexta

 

Doncs bé, ha passat un any i ha arribat un dels moments més esperats. Torna a ser diumenge de Resurrecció, amb la qual cosa totes les mirades estaven pendents de la imatge de la família reial davant la catedral de Palma. Estarien tots presents? Faltaria la reina Sofia? I Joan Carles? Com seria el tens retrobament entre Sofia i Letícia?

 

Hi havia dues possibilitats: que hi acudissin tots com una família feliç i fessin veure que no havia passat res, fent-se carícies i somrient. O bé que els emèrits no hi anessin i es fes encara més clar el trencament de la família. El que sembla bastant improbable és que Letícia tornés a menysprear la sogra.

 

Què ha passat? Doncs el que molts s’esperaven: el rei Felip ha acudit a la Missa amb Letícia i les seves filles. Al seu costat, una somrient reina Sofia ha oblidat el paperot de l’any passat i s’ha assegut a primera fila acompanyada de les seves netes. Somrients, alegres i tots contents.

 

 

Els més dolents es quedaran amb les ganes d’un mal gest, amb la qual cosa els titulars se centren en els looks que han escollit per aquesta ocasió. Com han anat vestides? La reina Letícia ha tornat a demostrar que té un vestidor envejable, gràcies a un vestit blau marí amb un estampat floral en blanc. Les sabates? Del mateix to del vestit, que contrastava amb el granat del clutch

 

Elionor, per la seva banda, ha optat per una jaqueta molt formal en blanc i un vestit blau cel a sota, summament elegant. Mentre que la seva germana ha lluït un jersei en rosa i uns pantalons de vestir en blau fosc. Han seguit la tradició i ambdues han aparegut amb ballarines. I la reina Sofia? Ella ha preferit seguir el seu estil més clàssic, amb un conjunt d’americana i faldilla en tweed en groc pàlid. 

 

La família reial, davant la Catedral de Palma
La família reial, davant la Catedral de Palma | Europa Press

 

La família reial, a la seva entrada a la Catedral de Palma
 | Europa Press

 

Ni una paraula de l’absència del rei Joan Carles, que sembla que segueix capficat en no trobar-se amb la seva dona públicament. La família, amb mil fronts oberts, ha donat la imatge de família feliç… a la seva manera. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa