El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles, operat d’un càncer de pell
  • CA

L’última aparició pública del rei Joan Carles va preocupar molt els més monàrquics. Amb un blau a l’ull i una tireta tapant una ferida a la cara, molts van fixar-se en la mala pinta que tenia… Ell es va limitar a assegurar que s’havia hagut de sotmetre a una petita operació, però que estava tot bé i tenia una salut de ferro. La Casa Reial va confirmar aquesta afirmació, tot aclarint que l’havien cremat una taca a la pell i això havia provocat un petit vessament. Ara, però, Pilar Eyre nega que això sigui veritat.

 

El rei Joan Carles, a la presentació de la fira taurina de San Isidro | Europa Press

 

Aquella preocupant imatge va fer saltar totes les alarmes: tenia l’emèrit càncer de pell? La cronista reial explica què li ha arribat al respecte: “Ha estat operat d’un carcinoma basocel·lular a la galta, un tipus de càncer de pell que requereix cirurgia”. Es tracta d’una lesió no gaire greu, ja que se soluciona amb una operació… però no deixa de ser un càncer.

 

Són molts els factors que potencien que aparegui, però els més destacables són l’exposició al sol i l’edat. Si tenim en compte que l’emèrit segueix sortint a navegar als seus 81 anys, s’uneixen les dues causes. A partir d’ara segur que li han recomanat que es posi molta més crema solar…

 

 

Aquesta intervenció se suma a la llarga llista d’operacions a les quals s’ha sotmès Joan Carles. Cada cop apareix menys en públic, és com a conseqüència dels seus problemes de salut? O es troba millor del que sembla?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa