El programa electoral de Carmen Lomana per l'alcaldia de Madrid

L'empresària Carmen Lomana ha fet saltar totes les alarmes assegurant que li agradaria ser alcaldessa de Madrid. Ho va dir en una entrevista feta per la periodista Rosa Villacastín, qui li va preguntar: "Quin càrrec t'agradaria tenir en política si tinguessis l'oportunitat de triar?" Lomana va respondre: "M'agradaria dedicar uns anys de la meva vida al servei dels ciutadans de Madrid, d'aquesta ciutat preciosa que em va acollir en un moment molt trist de la meva vida. Crec que tinc un deute amb ella i m'agradaria pagar-li d'aquesta forma, gestionant-la amb sentit comú i pragmatisme". Tot i que posteriorment Lomana ha assegurat que aquestes paraules "només van ser un comentari", en un article al diari 'La Razón' ha explicat quines serien les seves prioritats si es optés a l'alcaldia de Madrid. 

 

 

"Se n'han adonat que tots els polítics governen pensant només en els interessos del seu partit i d'esquena als ciutadans?", es pregunta Lomana, que afegeix: "Vivim permanentment espantats, amenaçats amb més pujades d'impostos i perseguits per les multes, que és l'única política que coneixen per recaptar més i després dilapidar-ho". En aquest sentit, assenyala: "M'agradaria que en algun moment també ens donessin alegries, que Madrid fos una ciutat on no existís tanta marginalitat en molts barris perquè Madrid no és només el centre. Tenim zones emblemàtiques, com Vallecas, Usera, Entrevías i Lavapiés".

 

Per a l'empresària, "els barris més elegants, en els quals es paga un IBI altíssim, també estan abandonats en el que fa referència a la neteja, i per no parlar de l'asfaltat de carrers, que pots trencar-te un turmell en qualsevol moment". A més, afirma que "Gran Via també és en aquest moment una zona col·lapsada. Manuela Carmena vol tancar el tràfic als no residents, obstruint les sortides de Madrid". 

 

Així, l'empresària detalla quines serien les seves prioritats si fos alcaldessa de Madrid: 

 

- Revisar la despesa i reajustar els impostos a la baixa.

  

 

  

 

–Situar a la policia municipal en locals dignes, no en les pèssimes condicions que estan ara, i escoltar les seves inquietuds i problemes.

  

 

  

 

–Que la política recaptatòria no es basi només en la persecució dels ciutadans a través de multes. 

  

 

  

 

–Netejar la ciutat i l'asfaltat.

  

 

  

 

–No permetre ni un edifici o pis amb okupes.

  

 

  

 

–Vigilar i controlar al màxim el narcotràfic als barris.

  

 

  

 

–Regular i controlar la circulació de bicicletes.

 

 

 

Comentaris