El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El moment més incòmode de la reina Letícia, davant una parella d’avis de 93 anys
  • CA

Les visites que fa la reina Letícia arreu d’Espanya sempre són arriscades. Molts seguidors monàrquics -i encara més curiosos- es congreguen a les entrades dels llocs que visitarà, el que li permet donar-se un bany de masses… o rebre alguna escridassada. La setmana passada va tenir sort, ja que va ser rebuda a un poble de Burgos per un munt de gent que va voler aplaudir la seva presència.

 

La reina Letícia, durant la inauguració de l'exposició
 | Casa Reial

 

Va anar-hi a inaugurar una exposició i va sortir amb petons i bons desitjos de tot el públic. Ara bé, el que no havia transcendit fins ara era una incòmoda anècdota que va viure mentre parlava amb els congregats. La Reina va anar saludant fins a topar-se amb el bastó que li havia caigut a un home. Letícia va ajupir-se a recollir-lo i li va tornar, el que va fer les delícies d’ell i de la seva dona.

 

 

‘Sálvame’ ha tingut accés a la gravació d’un telèfon mòbil que va captar, en exclusiva, com anava la conversa entre la Reina i el matrimoni. En donar les gràcies a la monarca, Letícia els hi va preguntar l’edat i els va felicitar per estar tan bé als 93 anys: “Amb aquesta edat s’ha de donar les gràcies ja”.

 

Encara que la part més divertida estava per arribar… quan van preguntar-li quants anys tenia ella. Ella va respondre que té 46 anys, una resposta que va deixar molt sorprès a la parella d’avis: “Jo pensava que tenia molts més“, van dir-li amb una sinceritat molt espontània. 

 

El moment més incòmode de Letícia a Burgos
El moment més incòmode de Letícia a Burgos | Telecinco

 

Aquesta confessió va deixar Letícia sense paraules, que no va saber com reaccionar davant una situació tan vergonyosa. Com va actuar finalment? Desitjant-los molta salut. Una situació còmica però incòmoda que va deixar la reina Letícia amb poques ganes de seguir parlant amb els assistents. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa