El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El marit d’Ana Rosa Quintana, empresari sevillà dedicat a la construcció
  • CA

 

L’empresari sevillà Juan Muñoz, marit de la periodista Ana Rosa Quintana, va ser detingut aquest dimarts per contractar el comissari Villarejo. Muñoz va contreure matrimoni civil amb Ana Rosa al maig de 2004 a Bollullos de la Mitación. Segons publica ‘El Mundo’, el marit de la periodista de Telecinco procedeix d’una família ben situada gràcies al treball de tota una vida del seu pare, Fernando Muñoz, dedicat al sector immobiliari i un dels primers promotors de la construcció a la capital sevillana. El fill ha aconseguit internacionalitzar el negoci, amb promocions immobiliàries a Colòmbia o Mèxic. A més, el seu nom també es vincula a la construcció i explotació d’apartaments turístics, com la promoció que s’està construint a la Plaça de Sant Pere de Sevilla.

 

 

Actualment, resideix a Madrid amb Ana Rosa Quintana i els fills bessons del matrimoni, Juan i Jaime, batejats a l’església de Santa Ana, a Sevilla. A tots dos els agrada el sud d’Espanya i ho demostra el fet que cada estiu trien Sotogrande, a Cadis, per passar gran part de les seves vacances, un lloc on tradicionalment estiuejava la família de Juan Muñoz. L’empresari, el seu germà i el seu advocat, detinguts aquest dimarts en el marc de la ‘operació Tàndem’ passaran aquest dijous a disposició judicial per declarar davant el jutge de l’Audiència Nacional encarregat del cas, Diego de Egea.

 

Per aquest mateix assumpte, també compareixeran el propi Villarejo i el seu advocat Rafael Redondo, principals investigats en aquest cas. Les detencions de Muñoz i les altres dues persones s’emmarquen en la peça denominada ‘Pintor’, la sisena de la causa i oberta el divendres passat per part del magistrat de reforç del Jutjat Central d’Instrucció número 6. Tots tres van ser detinguts pels delictes d’extorsió, descobriment i revelació de secrets comesos en haver contractat presumptament al Villarejo amb la finalitat d’extorquir a una tercera persona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa