El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El mal educat lleig d’Amaia a l’Alfred que evidencia que no el pot ni veure
  • CA

Encara no fa ni un any de la romàntica actuació de l’Alfred i l’Amaia a ‘Eurovisió’. La parella va néixer dins de l’acadèmia d’Operación Triunfo, un concurs que va veure com evolucionava el seu enamorament. De cantants amateur anònims, a personatges d’un concurs musical que els dotava d’una fama increïble. La seva relació adolescent va captivar tots els teleespectadors, que van connectar en massa amb el festival de la cançó europea per animar-los durant aquesta aventura. El resultat no va ser l’esperat, així com tampoc la fi de la seva relació. Poc temps va passar fins que es va fer oficial la seva ruptura, mitjançant unes dures fotografies del cantant en les quals se’l veia plorant desconsoladament mentre Amaia el mirava amb cara de circumstància.

 

La seva ruptura va caure com un gerro d’aigua freda entre els seus seguidors, així com els diversos lletjos que li ha fet Amaia des de llavors. La cantant ha rebutjat totes les invitacions de TVE que suposarien una retrobada amb l’Alfred, el que evidencia que no el pot ni veure. Ni va aparèixer durant la gala d’elecció del representant d’Espanya a ‘Eurovisió’, el que va deixar tothom bocabadat, ni ara acudirà a la festa amb els participants del festival d’enguany.

 

Amaia
Amaia | TVE

 

És costum que els representants de l’any anterior hi assisteixin per donar suport al nou cantant, en aquest cas el català Miki. Ara bé, ‘Look‘ confirma que tampoc no veurem l’Amaia en aquest esdeveniment que comptava amb la seva presència. Per què? En estar present l’Alfred. 

 

Tan malament han acabat que farà aquest lleig a en Miki i a l’organització del festival només per no veure la seva exparella? “Es va convidar l’Alfred i l’Amaia com es fa cada any amb el representant de l’any anterior. Vam contactar amb la seva discogràfica i no va haver-hi resposta. Alfred, en canvi, s’ha sumat a l’esdeveniment responent així a la petició dels fans”, afimen.

 

Amaia i Alfred durant una actuació d'OT
Amaia i Alfred durant una actuació d’OT | TVE

 

El menyspreu d’Amaia a Miki i TVE és evident i l’ha deixat en un molt mal lloc. La cantant ha quedat molt malament i ha enfadat molta gent amb aquesta infantil decisió. No pot empassar-se l’orgull durant una nit en la qual ha d’assistir a l’acte? Doncs que no… Ens quedarem sense interpretació del tema de l’any passat, un dels moments més especials de la Pre-Party d’Eurovisión Spain. De ben segur que té conseqüències per a la cantant. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa