Ensurt greu a 'El Hormiguero': han de salvar un col·laborador de les flames

Nou ensurt a 'El hormiguero'. El programa d'aquest dilluns va tenir com a convidats Ricardo i Chino Darín, encara que del que més es parla no té res a veure amb ells. Primer, per un acudit que va fer Karlos Arguiñano durant la seva secció que li ha comportat un munt de crítiques. Per què? En fer broma sobre les violacions precisament el dia contra la violència vers les dones. 

Ara bé, el moment que més ha transcendit arribava després. El programa havia preparat un experiment que no ha acabat gens bé. I és que tot acabava sortint malament i s'arribava a patir pel col·laborador que l'ha dut a terme.

Ensurt a 'El Hormiguero'  Antena 3

Ensurt a 'El Hormiguero' /  Antena 3

Marron va presentar l'aigua ardent, una piscina que volien encendre amb foc per demostrar que si algú estava a dins de l'aigua mentre cremava, podia seguir respirant. El seu ajudant va entrar a l'aigua, els ajudants van encendre-la... i van patir un gran ensurt perquè el col·laborador de dins de l'aigua no podia respirar per culpa d'una fallada amb el tub de respiració. El noi va haver d'incorporar-se i va intentar sortir de la piscina mentre les flames la cobrien pràcticament sencera. És per això que el moment va estar envoltat de tensió i preocupació.

 
Foc a 'El hormiguero'   Antena 3

 Antena 3

Pablo Motos i Marron van intentar ajudar-lo, tot fent servir extintors per apagar les flames i permetre que el noi sortís de dins de l'aigua. En apagar el foc, el presentador va poder parlar amb el col·laborador, que va confirmar que es trobava bé. Un ensurt que va quedar en anècdota però que demostra que el programa d'Antena 3 segueix organitzant experiments massa perillosos. 

Més informació
 

Comentaris