Greu ensurt a 'El Hormiguero': un col·laborador es desmaia en directe

'El Hormiguero' s'ha superat... en el mal sentit. El programa de Pablo Motos ha anat massa lluny i ha proposat un repte molt perillós que ha tingut conseqüències. Què ha passat?

L'emissió d'aquest dilluns tenia com a convidats un dels trios de germans més famosos de l'última dècada, els Jonas Brothers. Actors i cantants, van crear-se una legió de fans gràcies al suport de Disney Channel. Des de llavors, són notícia pel seu retorn i per les seves relacions amoroses. Tenen moltes coses a comentar, per la qual cosa Motos va pensar a convidar-los a plató en una entrevista històrica. El que més ha transcendit, per això, ha estat l'accident que ha patit un dels col·laboradors. 

Jonas Brothers  Antena 3

Jonas Brothers / Antena 3

Tot començava amb un anunci sucós: Motos assegurava que estaven a punt de realitzar un dels reptes més espectaculars de la temporada. L'experiment tenia com a protagonista Walter Franco, especialista en cinema. L'objectiu? Estampar un cotxe contra un altre col·locant en vertical per aconseguir un efecte cascada (ja que estava estratègicament col·locat davant de dos cotxes més).

Experiment d'El Hormiguero

El Hormiguero

A 50 km/h i pujant per una rampa, la idea no podia ser més esbojarrada. Buscaven ensenyar l'efecte dominó amb cotxes, un risc que van prendre... i que gairebé acaba en tragèdia

 

 

I és que l'espectacle va ser un èxit, sí, i les càmeres van poder captar l'increïble efecte que causava el xoc dels cotxes. El problema? Que l'impacte va provocar que Walter Franco es desmaiés en directe al seient del conductor.

Accident a 'El Hormiguero'  Antena 3

Fes-hi clic per veure el vídeo / Antena 3

El càmera va córrer a veure com estava, gràcies al qual es va poder veure com un col·laborador li feia un cop perquè despertés. Després d'un greu ensurt, van poder treure-li el cinturó i va poder sortir del cotxe accidentat. Tothom va tornar a respirar en veure que es podia posar dempeus sense problema, però el nerviosisme va ser important: "Segueixo una mica marejat, però tot bé". Una perillositat que podria haver acabat molt malament... Tornaran a arriscar-se d'aquesta manera?

Més informació
 

Comentaris