El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El futur més immediat de la princesa Elionor: marxar fora a estudiar, aprendre àrab i fer-se militar
  • CA

La princesa Elionor es prepara per anar adquirint més protagonisme. Immersa en el seu aprenentatge, les classes de protocol van tenint efecte. Així s’ha vist durant la seva assistència a la missa de resurrecció a la catedral de Palma, on ha mostrat una cara més educada i amable. Aquest cop no ha apartat la mà de la reina Sofia bruscament, sinó que ha destacat gràcies a un conjunt estilístic perfecte. 

 

L’abric i el vestit blau cel d’Elionor han captivat la premsa estrangera, que han escrit pàgines i pàgines posant-la pels núvols. A França diuen que la nena rossa “va impressionar la multitud” i que va evidenciar que va sent cada cop més madura: “És el viu retrat de la seva mare”. Mentre que l’anglès ‘Daily Mail’ destaca que segueix “clarament” les passes de Letícia pel que fa a l’estil.  

 

La princesa Elionor arriba davant la catedral de Palma
La princesa Elionor arriba davant la catedral de Palma | Europa Press

 

Doncs bé, avui ha estat el torn de la revista ‘¡Hola!’, que ha aplaudit fortament l’hereva de la Corona. La fan protagonista de la portada i el titular no pot ser més contundent: “Comença l’era Elionor”. Asseguren que està al capdavant de la llista de princeses europees gràcies, en part, al seu nou estil. 

 

 

Però no només han volgut alabar-la pel seu gust per la moda, sinó també acadèmicament parlant. I és que el mitjà anuncia que la Princesa s’està preparant per marxar a estudiar a l’estranger com va fer el seu pare. La nena, que parla tres idiomes (castellà, anglès i xinès a més a més del gallec, el basc i el català) també estaria estudiant àrab. Però això no és tot, ja que donen per fet que seguirà els passos del rei Felip i tindrà formació militar

 

La família reial posa davant la catedral de Palma | Europa Press

 

La venen, certament, molt bé. Però què hi ha de debò en aquesta informació? Quant trigarà en posar rumb a un país de fora? Quin destí escollirà? Vol aprendre algun idioma més?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa