El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fill il·legítim de Joan Carles I, enfurismat: “Tant de bo no fos el meu pare, no li desitjo això a ningú”
  • CA

El rei Joan Carles sempre ha estat envoltat de rumors d’infidelitats. Li han assignat una llarga llista d’amants, anònimes i conegudes. Això comporta, d’igual manera, que es digui que té escampats uns quants fills il·legítims… Entre ells, recentment destaca un nom, el d’Albert Solà. El català ha publicat un llibre autobiogràfic en el qual torna a defensar que és el primogènit del monarca.

 

Per tal de promocionar la publicació, ha concedit una entrevista a ‘Semana’ en la qual ha parlat amb molt de rancor sobre Joan Carles I. El titular? Que li ha costat una milionada descobrir qui era el seu pare. I el resultat? Nefast: “La que m’ha caigut… Tant de bo el Rei no fos el meu pare, no li desitjo això a ningú”.

 

Albert Solà, entrevistat al 'Faqs'
Albert Solà, entrevistat al ‘Faqs’ | TV3

 

Va estar immers en una batalla judicial que no va acabar bé, ja que el Tribunal Constitucional va tombar el seu recurs d’empara, no van obligar el Rei a aportar una prova d’ADN. Ara bé, això no impedeix que ell segueix obsessionat en demostrar-ho. 

 

No és fàcil intentar-ho, ja que es pot guanyar molts enemics i pot afrontar-se a alguna reprimenda de la Casa Reial. Ell, però, no té por: “Si s’enfronten a mi, tindran un problema. Hauríem d’anar a judici i establir un parentesc, una cosa que lògicament no volen. Per desgràcia sóc el fill gran i tothom sap què implica això”.

 

 

No els odia, tal com assegura, i de fet diu que és molt fan de Felip VI. Considera que el rei Joan Carles sempre l’ha intentat protegir d’amagat, però no és suficient. Aconseguirà demostrar que és fill del monarca? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa