El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fill de Kiko Matamoros assegura que ha anat al llit amb la nova nòvia del seu pare
  • CA

Kiko Matamoros ha tornat a l’actualitat de la premsa del cor aquesta última setmana. S’ha fet oficial que ha tallat amb Cristina Pujol -amb qui es va comprometre quan només duien un mes i amb qui ha acabat trencant després de quatre mesos-. Però és que només un parell de dies després, un paparazzi l’enxampava abraçat a una misteriosa noia… de qui ja ho sabem tot.

 

El col·laborador de ‘Sálvame’ va confirmar la notícia: està començant una relació amb Marta López, una model de 22 anys que treballa en una coneguda agència de models i forma part del grup d’amics de la filla de Paz Padilla. El seu Instagram està ple de fotografies seves amb poca roba i en postura sensuals. Acumula molts projectes com a model, entre els quals destaca la seva representació per Jaén en el certamen de bellesa Miss World Spain. A més a més, compagina la seva feina a sobre de les passarel·les amb la universitat, on estudia Administració i Direcció d’empreses. Fa només un parell de mesos que sortia amb un altre home, també més gran, però haurien tallat recentment.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La belleza no hace feliz al que la posee, sino a quien puede amarla y adorarla. Hermann Hesse

Una publicación compartida de Kiko Matamoros – OFICIAL (@kiko_matamoros) el

 

Molts han criticat Matamoros per sortir amb una noia de quaranta anys menys, però no és això el que més mal li ha fet… I és que l’últim en afegir llenya al foc ha estat el seu propi fill, Diego Matamoros. Fa un parell de dies va concedir unes incendiàries declaracions, en les quals assegurava que la nova xicota del seu pare havia intentat sortir amb ell mateix tres anys enrere. La va titllar d’oportunista i de voler fer tot el que calgués per estar amb un famós, un objectiu que no va aconseguir amb Diego però que sí que hauria fet amb el seu pare Kiko.

 

Aquesta afirmació no va fer gens de gràcia al seu pare, com és lògic, que ho va negar taxativament d’igual manera que la seva nòvia. Ara bé, Diego Matamoros no volia quedar de mentider; per la qual cosa va acudir al plató de ‘Sálvame’ per aportar proves… I és que tindria unes imatges de la noia completament despullada que li hauria enviat quan volia lligar-se’l. 

 

Diego Matamoros assegura que la nòvia del seu pare va intentar tenir una relació amb ell
Diego Matamoros assegura que la nòvia del seu pare va intentar tenir una relació amb ell | Telecinco

 

“Va començar a lligar amb mi fa tres anys. Em va enviar fotografies al natural i molt… sexy. Però és que a més a més, no sóc l’únic famós a qui ha enviat fotos despullada”, deixava caure. I davant d’això, Kiko Matamoros es veia obligat a entrar en directe per telèfon per carregar contra el fill i defensar la seva xicota: “Tindràs l’ocasió de demostrar el que dius. Per un plat de llenties vens el teu pare, la teva mare i la teva cosina. A veure si he de publicar captures de pantalla que té Marta de converses antigues amb tu. Estic enamorat d’ella fins a la medul·la”. 

 

 

La guerra familiar està servida. Sembla que la relació entre el pare i fill està completament trencada… Qui dels dos serà el primer en compartir la prova que demostraria la seva versió? Serà veritat que la noia va intentar anar al llit amb Diego abans de provar sort amb el pare? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa