El bisbe del funeral d'Aretha Franklin es disculpa per magrejar a Ariana Grande

"Potser vaig creuar la frontera, tal vegada vaig ser massa amigable o familiar, però novament, em disculpo", ha dit el pastor

Charles H. Ellis III és el bisbe protestant que va oficiar el funeral de la cantant Aretha Franklin. Ara s'ha hagut de disculpar, perquè les xarxes l'han acusat de magrejar la cantant nord-americana Ariana Grande, després que aquesta interpretés "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman". El pastor protestant va posar la seva mà dreta dissimuladament sobre el pit dret d'Ariana Grande, però el gest no va passar desapercebut per ningú. L'home s'ha disculpat en una entrevista amb The Associated Press: "Mai seria la meva intenció tocar el pit de cap dona ... No sé, suposo que la vaig envoltar amb el braç", ha dit Ellis. "Potser vaig creuar la frontera, tal vegada vaig ser massa amigable o familiar, però novament, em disculpo".

 

 

El pastor assegura que va abraçar a tots els artistes durant el servei de vuit hores del divendres. "Vaig abraçar a totes les artistes femenines i els artistes masculins", ha explicat, i ha afegit que "tothom estava dempeus, els vaig encaixar la mà i els vaig abraçar. D'això es tracta tot a l'església. Tot té a veure amb l'amor". I ha conclòs: "L'últim que vull és convertir-me en un focus de distracció per a aquest dia. Tot això es tracta d'Aretha Franklin".

 

 
 

Comentaris