Confessió d'una estrella de Telecinco: "Gastava 9.000 € en una nit de festa"

Efrén Reyero va ser un dels col·laboradors de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que més diners va guanyar fa una dècada, quan el format gaudia de la seva audiència més alta. Aquest dijous ha acudit a 'Sálvame' després de molts anys sense sortir en antena, una entrevista en la qual ha recordat com va viure aquells anys de tanta fama.

Efrén a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'   Telecinco

Efrén a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' en una foto d'arxiu / Telecinco

Ha reconegut que guanyava uns 25.000 € al mes, una autèntica barbaritat que li va costar molt de controlar. De fet, assegura que va malbaratar un munt de diners: "Em vaig comprar un cotxe de 60.000 €, anava a restaurants caríssims, em comprava de tot... En una nit vaig arribar a deixar-me 9.000 € en un sopar i la festa posterior".

La fama va ser efímera, per això, el que Kiko Hernández li recordava: "Vas ser el fitxatge estrella i vas acabar estrellat". Unes dures declaracions, que ell sap que són certes. Explica que Antena 3 el va fitxar amb la promesa de ser presentador i col·laborador, però que van començar a cancel·lar tots els seus projectes: "Se'm van prometre coses que no es van complir. Quan va acabar el contracte no vaig rebre cap missatge. Ho vaig passar molt malament, vaig plorar molt". 

 
Efrén   Telecinco

Telecinco

Ara es penedeix de no haver-ho sabut gestionar millor i d'haver-se fiat d'una cadena que va acabar amb la seva carrera.

Més informació
 

Comentaris