Edurne, molt emocionada, recorda el pitjor moment de la seva carrera

L'última semifinal de 'Got Talent' ha tret a la llum la vena més sensible d'Edurne. La membre del jurat s'ha emocionat com mai amb una actuació, la qual li ha recordat un dels episodis més durs de la seva carrera musical. Tot començava amb Jon Ciriano, un dels participants, que va tenir un lapsus i va començar a cantar més tard del que devia. Els nervis van jugar-li una mala passada, el que el jurat va recriminar-li. Ara bé, quan van explicar què hi havia darrere d'aquell nerviosisme, va fer-se el silenci.

 

I és que Santi Millán va voler justificar-lo: "En el vídeo de presentació explicava que el seu pare ha mort recentment, el que ha provocat que s'emocionés en pujar a l'escenari". El que el noi va reconèixer: "Quan he escoltat les meves paraules m'he emocionat, m'han vingut tots aquests records... Aquest moment és meravellós". 

 

El concursant de 'Got Talent' que ha aconseguit emocionar Edurne
El concursant de 'Got Talent' que ha aconseguit emocionar Edurne | Telecinco

 

Edurne no va poder evitar emocionar-se molt, així com mostrar molta empatia amb ell: "He vist que t'has emocionat molt i he pensat, buf, què complicat cantar ara... Amb aquesta emoció que té hom a dins i que moltes vegades no es pot controlar. És veritat que pot ser que siguin els nervis, que t'hagis desconcentrat bastant. Però jo el que vull és valorar la teva evolució de l'actuació".

 

"En uns moments t'ha sortit pitjor i en altres millor, però tu mateix. Jo em quedo amb què hagis tirat endavant, que ho donaràs tot i aquest final!", prosseguia Edurne. Una empatia que va sentir en recordar un episodi similar: "Va morir un dels membres del meu equip, el meu guitarrista, i tot i així vaig haver de seguir actuant. Li envio un petó des d'aquí si m'està veient. Tenia un guitarrista que ho era tot, i va morir...". 

 

 

 

Un programa molt emotiu que ha acabat amb la llista completa de finalistes. Qui es convertirà en el guanyador d'aquesta edició?

 

 

 

Comentaris