Edmundo Arrocet, amb cremades a la cara per culpa de la cirurgia estètica

Edmundo 'Bigote' Arrocet és un dels personatges coneguts més seguits per la premsa durant aquestes últimes setmanes. Que trenqués la relació de sis anys amb María Teresa Campos via Whatsapp va revolucionar la premsa rosa. S'ha parlat molt dels motius que hi ha darrere de la separació, la que la periodista considera que va tenir lloc de molt males maneres. 

Els fotògrafs van darrere seu, en busca de la primera foto de 'Bigote' postruptura. Quan parlarà al respecte? Està preparant una exclusiva amb alguna revista? De moment els programes del cor estan omplint hores i hores parlant sobre la ruptura, el que ha donat ales als col·laboradors per investigar.

'El Programa de Ana Rosa' s'ha posat en contacte amb un doctor especialista en cirurgia estètica, que considera que és probable que Edmundo hagi estat molt de temps amagat perquè s'ha sotmès a un munt de retocs estètics: "A les fotos queda clar que ha disminuït les arrugues del front, les potes de gall i el coll. Ha millorat els pòmuls i s'ha tensat la pell". En total? Un preu aproximat de 5.000 €

Bigote Arrocet   Europa Press

Bigote Arrocet / Europa Press

 

Lydia Lozano ha donat més informació sobre les presumptes operacions estètiques de l'ex de María Teresa. A 'Sálvame' ha tret a la llum que, efectivament, Edmundo va estar molt de temps amagat a Xile perquè els fotògrafs no el veiessin amb la cara inflada pel bòtox. 

"El senyor va entrar a quiròfan perquè a ell li agraden molt les operacions d'estètica. Es va fer un lífting, una cosa a la cara gratis amb una amiga seva que és doctora. Però desgraciadament li van cremar la cara i llavors es va haver de quedar d'allà. Per a ell no era fàcil explicar-ho perquè a ell li importa molt els seus cabells, la cara i el cos. No volia aparèixer a Espanya amb aquesta deformació". 

Edmundo Arrocet, en una entrevista amb Bertín Osborne   Telecinc

 Telecinco

Una informació que explicaria per què Edmundo desapareixeria durant mesos. 

Més informació
 

Comentaris