Ed Sheeran, pare d'una nena: nom original i el cognom de la mare abans

Ed Sheeran Cherry Seaborn acaben d'anunciar que han estat pares de la seva primera filla, una nena molt desitjada a qui han escollit un nom molt original. El matrimoni sempre ha estat molt contrari a parlar de la seva vida privada, el que va demostrar que no se sabés res de la seva boda ni de l'embaràs fins molts mesos després. De fet, se sap que Cherry estava embarassada perquè un paparazzi la va captar amb una gran panxa quan estava de més de vuit mesos.

 

 

Fa només uns mesos, el cantant britànic va sorprendre en anunciar que es prendria uns mesos de descans després d'anys sense parar de produir música. Ara s'entén que era una decisió basada en la idea de crear una família. 

 

La nena va néixer la setmana passada, però no ha estat fins ara que ho han anunciat: "Un missatge ràpid, que tinc algunes notícies personals que volia compartir amb vosaltres. La setmana passada, amb l'ajuda d'un increïble equip de matrones, Cherry va donar a llum a la nostra preciosa i sana filla, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran​. Estem completament enamorats d'ella. La mare i el bebè ho estan fent increïblement bé i estem als núvols. Esperem que pugueu respectar la nostra privacitat en aquest moment. Amb molt d'amor, us veig quan sigui l'hora de tornar". 

 

 

Acompanya aquest anunci amb una foto molt tendre d'una manteta i uns mitjons de la petita. Trencant tots els cànons, la parella ha optat per un nom ben original i per posar al davant el cognom de la mare. Els seus seguidors han omplert la publicació de felicitacions i aplaudiments, feliços per aquesta notícia. 

Més informació
 

Comentaris