Dwayne Johnson (La Roca) i la seva família, positius en coronavirus

Dwayne Johnson ha confirmat que ell, la seva dona i les dues filles que tenen en comú han donat positiu en coronavirus. L'actor, conegut com 'La Roca', ha compartit un vídeo en el qual explica la seva experiència i demana a tothom que segueixi els protocols de prevenció per evitar encara més propagació.

"Us puc dir que aquesta ha estat una de les coses més difícils i desafiants que mai hem hagut d'afrontar com a família. Tant de bo hagués estat jo l'únic positiu, però no va ser així, tota la família va estar-ho. Això és un cop dur... Però em fa feliç poder explicar-vos que estem bé, pràcticament al final de la malaltia. Ja no podem contagiar i, gràcies a Déu, estem en bon estat de salut. Hem superat la Covid-19 i estem més forts i sans", reconeix en el vídeo.

 

 

 

Un anunci que ràpidament tenia moltíssimes reaccions dels seus seguidors, el que ell aprofitava per enviar un missatge: "No té res a veure amb la política. Poseu-vos la mascareta. Protegiu la vostra família i sigueu estrictes pel que fa a reunir-vos amb moltes persones. És un fet, és correcte i responsable". 

L'actor i la seva dona fa més de deu anys que surten junts, una unió que formalitzaven l'any passat amb una boda secreta a Hawaii en companyia de les seves dues filles, de quatre i dos anys d'edat. 

Més informació
 

Comentaris