L'estiu de Dulceida i Alba Paul: Costa Brava, Eivissa i Menorca

Dulceida i Alba Paul viatgen durant tot l'any a destins paradisíacs, però la crisi del coronavirus les ha forçat a cancel·lar uns quants plans. Aquest estiu, però, no han volgut renunciar a unes vacances de luxe... encara que a prop de casa. Van començar les vacances amb uns dies a la Costa Brava, abans de reunir-se amb un grup d'amigues a Eivissa i acabar a Menorca. Tres destins de 10, dels quals han publicat un munt de fotografies.

Comencem per la primera parada, la Costa Brava. El matrimoni d'influencers va recórrer algunes de les cales d'aigües més cristal·lines de la zona, abans de passar un dia a bord d'un iot en el qual van treure la seva vena més romàntica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brava 🌊

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que yo sé que la sonrisa que se dibuja en mi cara, tiene que ver con la brisa, que abanica tu mirada 🎶 @albapaulfe

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 

Poc després es deixaven veure per Eivissa, el destí que escollien per passar un parell de setmanes en companyia del seu grup d'amigues. Allotjades en el millor hotel de Santa Eulària, la zona per excel·lència dels famosos, van fer ruta per algunes de les platges més icòniques de l'illa balear. Les hem vist a la piscina, prenent el sol, a bord de diferents embarcacions i també practicant esports aquàtics.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💦🐠💭🐒🌿🏊🏻‍♀️ @wibiza

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soy agua 🐬

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 

Finalment arribaven a la seva tercera destinació. En aquest cas, també a les Illes Balears: concretament a Menorca, un dels llocs que acostumen a visitar cada estiu. Dulceida i Alba sempre s'han mostrat com unes completes enamorades de l'illa, el que tornen a demostrar aquesta setmana. De moment han anat a un parell de cales, han anat a bord d'un llaüt (la típíca embarcació de fusta de la zona) i han bussejat per cales ben maques.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛵️ M E N O R C A ⛵️ @passporterapp

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 

Per a aquests dies romàntics de desconnexió han optat per una finca rural exclusiva per a adults, envoltada de molta vegetació. Tranquil·litat, llocs macos, a prop del mar i amb una gran piscina. El preu? Uns 500 € per nit.

 

 

Les vacances de Dulceida i Alba Paul sempre són increïbles, un costum que sembla clar que enguany tornen a repetir.

Més informació
 

Comentaris