Dulceida i la seva dona pateixen un accident de moto

Dulceida i la seva dona, Alba Paul, es troben a les illes Filipines de viatge. Aquest ha estat el paradisíac destí que han escollit per donar la benvinguda al 2020, uns dies que estan aprofitant al màxim. Com és habitual, la parella està omplint Instagram de fotografies i anècdotes del seu viatge per fer les delícies dels seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hasta el infinito y más allá 🐬

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paraíso 🌴🐚🌸

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pelo loco, palmeras, mosquitos, bikini bonito y felicidad 🍉✨🌴💦🛶 #elnido

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

Ara bé, de tant en tant també comparteixen algunes males experiències. L'última? En relatar que han patit un accident de moto. Han volgut deixar clar que no ha estat greu i que es troben bé, però els hi han quedat algunes ferides a les cames.

Dulceida i Alba van llogar una moto per recórrer tots els racons del país, una ruta que les portava fins a una platja preciosa. Poc després de publicar les fotos des d'allà, agafaven la  moto per tornar a l'hotel quan patien l'accident: "M'acabo de netejar tot el fang, però hem tingut accident amb la moto. Ha estat un ensurt, una ximpleria. Estem bé. Anàvem per un camí de sorra que estava ple de fang i hem ensopegat. Però tot bé".

Dulceida mostra les seqüeles de l'accident de moto   Instagram

Dulceida mostra les seqüeles de l'accident de moto / Instagram

 

Davant la preocupació dels fans, Dulceida ensenyava com té el genoll com a conseqüència: "M'acabo de posar aigua oxigenada i pica. Estava sent tot meravellós, un camí súper maco en el qual hem vist mil coses. M'he trobat una mica malament després de l'accident, però ara em trobo molt millor". Un ensurt que afortunadament ha acabat bé. 

Més informació
 

Comentaris