Mor Doris Day als 97 anys

Doris Day ha mort aquest dilluns als 97 anys a la seva casa de Califòrnia. La fundació que duu el seu nom ho ha fet públic en un comunicat: “Havia gaudit d’una excel·lent salut física per a la seva edat, fins que fa poc va contraure un greu cas de pneumònia que ha resultat en la seva mort”.

doris day  europa press

Europa Press

Actriu i cantant, molts la consideren com una de les grans de la dècada dels 60. Candidata a un Òscar per ‘Confidencias a medianoche’, va actuar en més de quaranta pel·lícules entre les quals destaquen ‘Té para dos’ o “A la luz de la luna”. La fama li va arribar, en part, gràcies a ser una de les primeres vocalistes de pop de la història. Encara que és a la comèdia on més va triomfar, serà recordada per la seva cançó a ‘Qué será, será’, que va ajudar a tenir una sèrie de televisió pròpia a la CBS que va ser tot un èxit.

Casada quatre cops, però amb només un fill, la vida sentimental de Day va ser ben agitada. Això sí, durant aquests últims anys s’ha parlat d’ella per la seva faceta d’activista, ja que va adquirir un paper important en la defensa dels animals. 

 
Doris Day 2  Europa Press

Europa Press

Tota una llegenda de qui s’ha parlat moltíssim i que ara ens deixa.

 

Comentaris