Diego Matamoros i Estela pateixen un gran ensurt en una illa paradisíaca

Diego Matamoros i Estela Grande han volgut deixar enrere la gran crisi que han patit des que es fes públic que s'han estat infidels. El matrimoni no passa una bona època, per la qual cosa han marxat de viatge a un destí paradisíac per calmar la situació. Han passat el Nadal a les illes Maurici, un somni del qual estan traient pit a Instagram.

Fotografies junts, carícies, somriures i dedicatòries tendres. El Nadal en banyador immersos en unes aigües cristal·lines, envoltats de natura i coneixent la fauna autòctona.

Han escollit un hotel de luxe que ofereix l'habitació més senzilla per 1.000 € la nit, fins a la suite superior que costa 10.000 € per dia. No han dit quina han escollit, però sigui com sigui queda clar que s'han gastat una milionada.

El problema? Que l'estada a l'illa africana no està sent perfecta, ja que han patit un gran ensurt. El matrimoni ha preocupat els seus seguidors en publicar un parell de vídeos que evidencien com de perillós és el cicló que travessa l'illa: unes complicacions mediambientals que els han obligat a canviar els plans.

 
Estela Grande i Diego Matamoros de vacances a les illes Mauricio   Instagram

Estela Grande i Diego Matamoros pateixen un ensurt durant les vacances a les illes Mauricio /  Instagram

"Estem en alerta 3 de cicló a Maurici. Acaba d'arribar un cicló. Sortirem volant literalment", explicava Estela preocupada mentre Diego s'agafava a una palmera per lluitar contra el vent. Un ensurt que de moment no ha tingut més conseqüències però que els manté alerta.

Més informació
 

Comentaris