Diego Matamoros, fan de la cirurgia estètica: ara es retoca el cul

La família Matamoros s'ha aficionat a la cirurgia estètica. Aquest cap de setmana 'Viva la vida' feia un recompte i concloïa que Kiko Matamoros s'hauria gastat més de 40.000 € en fer-se retocs a la cara. Una afició i un desig per rejovenir-se que ha heretat el seu fill Diego, que aquest any ha passat per quiròfan unes quantes vegades.

Mentre el seu pare ha canviat radicalment les faccions de la cara, el fill opta per aprofitar la cirurgia estètica per aconseguit un cos com més esculpit millor. Darrerament s'ha fet una operació per marcar els seus abdominals, però no ha estat l'últim retoc d'aquest tipus pel qual s'ha deixat captivar.

Diego Matamoros mostra la seva nova intervenció   Instagram

Diego Matamoros mostra la seva nova intervenció / Instagram

De fet ha començat la setmana a quiròfan de nou. El col·laborador ha aprofitat la seva relació amb Carla Barber, una de les cirurgianes estètiques més prestigioses entre els VIP. L'últim canvi en el seu cos? Un alçament del cul: "He decidit fer una passa més en la meva remodelació corporal. Ara he provat l'efecte push up per aixecar i densificar els glutis". 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No hay verano sin culo!

Una publicación compartida de Diego M. Flores (@diegomatflo) el

 

Els seus seguidors es mostren molt sorpresos amb aquesta nova dèria del jove, que es mostra completament captivat per la cirurgia estètica. 

Més informació
 

Comentaris