El perruquer de 'Sálvame', nou estilista d'Isabel Díaz Ayuso

L'estilista Manuel Zamorano ha fitxat pel govern de la Comunitat de Madrid, que l'ha contractat com a encarregat de decidir els conjunts estilístics de la presidenta Isabel Díaz Ayuso. Serà el seu estilista personal, un "gran repte professional" que ha volgut agrair: "Moltes gràcies per la confiança".

La seva primera tasca va ser decidir el look de la política del PP durant l'acte del dia de la Constitució: un vestit groc mostassa de Cristina Hurlez. El més curiós és que va ser el mateix Manuel l'encarregat de pentinar-la, quan fins ara sempre l'arreglava Jairo Alonso, el marit d'Ayuso. 

I és que el marit de la política va treballar a la perruqueria Rizo's com a perruquer abans de passar a encarregar-se del departament de màrqueting. Actualment treballa en el departament de comunicació d'una franquícia de restaurants libanesos, però això no li impedia pentinar la seva dona abans dels actes públics.

Des de la presidència de la comunitat de Madrid asseguren que la contractació de Zamorano ha estat puntual, el que contrasta amb l'anunci que ha fet ell mateix. Sigui com sigui, queda clar que han confiat en el seu servei com a estilista.

 
Manuel Zamorano, estilista de 'Sálvame'   Telecinco

Manuel Zamorano, estilista de 'Sálvame' /   Telecinco

Zamorano es va fer famós gràcies a 'Sálvame', on s'ocupa de la imatge dels col·laboradors i és el perruquer oficial. Una feina que compaginarà amb idear els conjunts estilístics d'Ayuso. 

Més informació
 

Comentaris