La jutgessa deixa en llibertat el pare de Diana Quer

El pare de Diana Quer ha estat posat en llibertat després que la jutgessa hagi decidit rebutjar les mesures cautelars que li sol·licitaven. Recordar que ahir a la nit la seva exdona el denunciava per un presumpte delicte de lesions i per haver-la intentat atropellar. Davant d'això, Juan Carlos Quer era detingut i posat a disposició judicial.

A primera hora d'aquest matí, era el mateix home qui acudia a una comissaria de la Policia Nacional per presentar una querella contra la dona per injúries i calúmnies amb un comunicat mèdic que reflectia que ella l'havia esgarrapat durant la discussió a l'aparcament. El missatge del pare de Diana era clar, l'exdona ja l'havia denunciat en vuit ocasions més abans i totes elles havien acabat arxivades per falta de proves.

El pare de Diana Quer   Europa Press

El pare de Diana Quer /   Europa Press

La seva filla Valeria s'ha posicionat a favor seu en unes declaracions al programa d'Ana Rosa en les quals assegurava que el seu pare seria "incapaç" de fer el que la seva mare denunciava. A més a més, poc després es produïa un fort enfrontament entre mare i filla davant dels jutjats.  La filla deia: "Ets una mentidera, el papa no és agressiu!". Una acusació que la mare responia amb encara més crits: "Que no m'ha pegat? Si t'ha pegat fins i tot a tu! Que ho sàpiga tothom, que aquest senyor és agressiu i un maltractador".

 
Valeria Quer s'enfronta a la seva mare  Telecinco

Valeria Quer s'enfronta a la seva mare /  Telecinco

 

Més informació
 

Comentaris