La filla de Juan Carlos Quer nega la denúncia de la mare: "És mentida"

El pare de Diana Quer ha estat detingut després que l'exdona el denunciés per haver-la intentat atropellar després de fer-li un cop a la cara. La dona es presentava a la comissaria de Majadahonda de Madrid aquesta passada nit, el que iniciava el protocol de denúncia per violència de gènere.

No és el primer cop que Diana López el denuncia per un fet similar. De fet, Juan Carlos Quer ha criticat públicament diverses ocasions que l'ha denunciat fins a vuit vegades tot i que el jutge les ha anat arxivant una a una per falta de proves.

Doncs bé, ara ha estat la filla del matrimoni qui s'ha pronunciat al respecte. Valeria Quer ha respost les preguntes de 'El programa de Ana Rosa' i s'ha posicionat a favor del pare, tot acusant la mare de mentidera: "M'ha arribat la informació que la meva mare ha dit que el meu pare va intentar matar-la. Qualsevol que conegui el meu pare creu que això és una completa bogeria. Ho desmenteixo completament".

Valeria Quer  Telecinco

Valeria Quer es pronuncia sobre la denúncia /  Telecinco

 

Mare i filla han tingut una forta discussió davant de la porta del jutjat, quan la noia sortia en defensa del pare davant seu: "Ets una mentidera, el papa no és agressiu!". Una acusació que la mare responia amb encara més crits: "Que no m'ha pegat? Si t'ha pegat fins i tot a tu! Que ho sàpiga tothom, que aquest senyor és agressiu i un maltractador".

Valeria Quer s'enfronta a la seva mare  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

La mala relació dels pares, divorciats el passat 2013, ha empitjorat aquestes últimes setmanes en no posar-se d'acord amb la manera d'afrontar el judici per la mort de la seva filla. 

 

Comentaris