La mare de Diana Quer demana a un jutge que ingressi la filla a un centre

La mare de Diana Quer, la jove assassinada pel 'Chicle' fa una mica més de tres anys, ha fet una petició al jutge perquè la seva filla Valeria sigui internada en una clínica de desintoxicació. Així ho confirmen fonts jurídiques a 'El Español', que expliquen que la mare està preocupada per l'estat de la filla. 

Aquest dijous Valeria va pensar en Instagram una imatge en la qual denunciava l'acció de la mare: "Quina classe de mare ajuda a la seva filla demandant-la? El que haig de veure i el que em queda, pel que sembla". En una altra de les seves actualitzacions, escrivia: "Sí, així és, la meva mare m'ha demandat". 

 
La germana de Diana Quer denuncia el tracte de la mare a Instagram   El Español

La germana de Diana Quer denuncia el tracte de la mare a Instagram / El Español

Des de l'entorn més proper a la mare, afirmen que la filla petita, de 19 anys, no està bé. La mare hauria sol·licitat la seva incapacitació, el que suposa la privació de la capacitat d'actuar d'una persona. Expliquen que també hi ha la possibilitat d'un internament voluntari si el consum de substàncies tòxiques hagués donat lloc a un trastorn psíquic. Una petició que haurà de ser valorat, analitzat i declarat per via judicial.

Més informació
 

Comentaris