La dedicatòria significativa de Risto a la Diada d’enguany

Risto Mejide mai no ha tingut por a posicionar-se políticament en públic. Mai no s'ha mostrat a favor de l'independentisme català, el que li ha comportat un munt de crítiques... però també alabances de l'altre 'bàndol'. Els seus detractors sempre estan pendents dels missatges que publica en dies assenyalats, com per exemple la Diada d'enguany. Què ha volgut dir al respecte?

Ho ha fet en el seu perfil d'Instagram, amb una publicació contundent i molt significativa. Amb una imatge en la qual escrivia el mateix text en castellà que l'acompanyava: "Avui és el dia de la meva terra. Una terra maquíssima plena de gent acollidora, oberta i hospitalària, amb una capital cosmopolita i universal. No ho oblidin durant el dia d'avui quan sentin alguns parlant dels de sempre. Bona Diada 2019 a tothom!", deia tot recalcant la paraula 'tothom' en majúscules.

 

Amb amics independentistes i no independentistes, Risto torna a intentar posar pau... tot deixant caure una advertència. La seva dona, Laura Escanes, ha compartit en el seu perfil el missatge del publicista. 

Què han respost els seguidors de Risto? La publicació s'ha omplert ràpidament de comentaris, amb la gran majoria ratificant la seva opinió, donant-li la raó i desitjant una bona Diada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

De ben segur que arriben aviat les crítiques, però el presentador no deixarà de manifestar la seva opinió per això.  

Més informació
 

Comentaris