El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen “discreció, cautela i silenci” a la neboda de la reina Letícia
  • CA

La neboda de la reina Letícia va sortir a la llum pública el dia que va fer els 18 anys. Les revistes del cor es trobaven davant de la filla d’Érika Ortiz, la germana de la Reina que va morir amb 31 anys. Era, efectivament, tota una bomba: com és la nena? Què estudia? Quina relació té amb la tieta? 

 

Bocabadat va quedar tothom en poder fer públics alguns dels missatges que havia publicat la jove a Twitter. Malparlada, d’esquerres, compromesa amb els drets LGTBI, animalista… sense pèls a la llengua i amb una forta personalitat. Així es presenta aquesta estudiant de primer de batxillerat artístic, que assegura tenir el somni de ser ballarina. 

 

Carla Vigo Ortiz
Carla Vigo Ortiz | Instagram @reinadelentejuelas
Carla Vigo Ortiz
 | Instagram @reinadelentejuelas

 

Sembla que la seva sinceritat no faria gaire gràcia a la Casa Reial. Especialment després que Carla publiqués un escrit a Instagram en el qual parlava de la mort de la seva mare i denunciava el tracte de la premsa: “A vegades penso en què et van fer, jo sé que no eres tu i que si hagués estat per tu, no hauria canviat res. El fet és que va canviar i jo penso en tu cada dia, i encara que a vegades plori, penso en tu d’una manera alegre, en els nostres viatges, etc. Va ser breu, sí, però també va ser intens… vaja si va ser intens”. 

 

Molt es va parlar d’unes paraules que va compartir a la xarxa, quan va confessar que era impossible que pengés fotografies amb la reina Letícia o Elionor i Sofia: “És 100% i 1000% impossible respectivament”. Moltes vegades ha deixat escrites crítiques als mitjans, a més a més, ja que considera “increïble” que sempre li estiguin preguntant per la família Borbó. 

 

La reina Letícia
La reina Letícia | Europa Press

 

La noia és summament activa a la xarxa, el que la Casa Reial hauria intentat frenar segons informa avui ‘El Español‘. Algunes fonts properes a Carla haurien parlat amb el mitjà i haurien confessat que part de la seva família li hauria demanat encaridament “cautela i més discreció” en els seus perfils públics. El que preocuparia? Que fes al·lusions als membres de la família reial. “No els molesta que Carla dediqui unes paraules a la seva mare, sinó tot el revolt mediàtic que es produeix després. Ella és molt sensible i és la primera que ho passa malament quan la reconeixen i l’assenyalen”, afirmen.

 

La reina Letícia
| Europa Press

 

Serà veritat que li han demanat silenci? Farà cas? O optarà per rebel·lar-se i començar a donar més informació?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa