Ensurt de David Muñoz i Pedroche per un incendi al seu restaurant

Gran ensurt de David Muñoz i Cristina Pedroche. Un curtcircuit elèctric ha produït un petit incendi a la cuina de Diverxo, el que ha obligat a desallotjar tots els comentaris i treballadors del restaurant. El xef i la col·laboradora s'han mostrat molt preocupats, però afortunadament no han hagut de lamentar danys molt greus.

Eren les tres del migdia quan Twitter s'omplia de missatges sobre l'incendi, el que posava en alerta tots els fans de la parella. Tres dotacions de bombers es traslladaven fins allà per sufocar l'incendi, que es produïa poques setmanes després de la seva obertura després de quatre mesos tancats pel coronavirus.

 

 

Els testimonis feien fotos també a Cristina Pedroche, que es traslladava fins allà per comprovar in situ que tots estiguessin bé. Poc després, ambdós publicaven un text en el qual donaven les gràcies pel suport i preocupació de tothom: "Gràcies a tots pels missatges de suport i per mostrar tanta estima i preocupació. Estem tots bé. Per culpa d’un curtcircuit elèctric s’ha cremat part de la cuina de ‘Diverxo’ i hem Hagut de desallotjar el restaurant. Tots els comensals i treballadors estem bé. Donar les gràcies a l’equip per la seva professionalitat, fidelitat i per ser tan guerrers i demostrar-nos sempre tant d’amor. Gràcies, de debò, us adoro”.

Cristina Pedroche, sobre l'incendi al restaurant del marit   Instagram

Cristina Pedroche, sobre l'incendi al restaurant del marit / Instagram

 

El restaurant ha decidit compensar la gent que estava dinant allà amb una reserva en el StreetXO, l'altre restaurant del xef. 

Més informació
 

Comentaris