Filtren el sou estratosfèric de David Broncano a 'La Resistencia'

David Broncano és un dels presentadors de moda, d'això no hi ha cap mena de dubte. 'La Resistencia' està aconseguint molta repercussió, en part gràcies al caràcter divertit del presentador i a les preguntes àcides que fa a tots els convidats.

És conegut per preguntar als famosos que el visiten quants diners tenen al banc i quantes vegades fan l'amor al mes. Els seus seguidors estan encantats amb aquesta curiositat, ja que els permet conèixer algun dels secrets més íntims dels convidats. Ara bé, molts es queixen que Broncano s'atreveix a preguntar això però mai no respon sobre la seva vida.

David Broncano a 'La Resistencia'   Movistar +

David Broncano a 'La Resistencia' / Movistar +

Unes preguntes que ara se li ha tornat en contra. Per què? Per culpa de 'Cazamariposas', que ha investigat sobre els ingressos de David Broncano. Rocco Steinhäuser hauria filtrat quant guanya el presentador per cada programa de 'La Resistencia'.

 

El sou? 6.000 € per programa, el que suposaria un total de 100.000 € mensuals. Una autèntica barbaritat a la qual encara s'hauria de sumar el sou que li paga la cadena SER per les seves intervencions a 'La vida moderna'. 

David Broncano  Movistar +

Movistar +

Durant la seva entrevista a 'El Hormiguero', Broncano va assegurar que al banc tenia entre 500.000 i 600.000 €. Una xifra alta, encara que la informació de 'Cazamariposas' fa pensar que podria ser encara més elevada. 

Més informació
 

Comentaris